رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با تاکید بر اینکه گوشت مرغ مورد نیاز استان تامین است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد، گفت: امروز بین ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تن گوشت مرغ روانه بازار شده است.

بازار مرغ و گوشت در انبار نفت

به گزارش همشهری آنلاین، جبرئیل برادری درباره وضعیت گوشت مرغ در استان تهران افزود: طی دو تا سه روز گذشته هجوم مردم برای خرید مرغ به گونه ای بود که هرآنچه وارد بازار شد بلافاصله خریداری شد که همین موضوع اندکی التهاب در بازار ایجاد کرد.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران اظهار کرد: امروز بین یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۸۰۰ تن و روز گذشته حدود ۲ هزار تن گوشت مرغ روانه بازار استان تهران شد؛ بنابراین کمبودی در بازار وجود ندارد و نیاز استان تامین است.

وی با بیان اینکه قیمت ها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می شود، تصریح کرد: از روز گذشته تاکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در عمده فروشی ها ۱۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومان، در میادین میوه و تره بار ۲۲۵ هزار تومان و خرده‌فروشی های سطح شهر بین ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار تومان بوده است.

به گفته برادری، گوشت مرغ در بازار استان تهران با سود ۱۰ درصد در حال توزیع است.

طی روزهای اخیر قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی ۱۸۷ هزار تومان و قیمت مرغ برای مصرف کنندگان ۲۷۸ هزار تومان تعیین شده است.

نرخ هر شانه تخم مرغ ۳۰ تایی در تهران

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه با تاکید بر اینکه تخم مرغ مورد نیاز استان تامین است، گفت: در حال حاضر نرخ هر کیلوگرم در استان بین ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تومان است که نشان می دهد هر شانه ۳۰ تایی به طور میانگین ۴۲۰ هزار تومان است.

رشد ۳۰ درصدی قیمت گوشت قرمز تولید داخل

برادری با بیان اینکه گوشت قرمز نیز به حد کافی تامین است، افزود: بر اساس نرخ ارز، قیمت گوشت قرمز تولید داخل بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز وارداتی بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان است، اظهار کرد: مجوز گوشت وارداتی اخذ شده و در حال توزیع در میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای است تا قیمت گوشت داخلی نیز به تعادل برسد.

برخورد جدی با گران‌فروشان در استان تهران

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه نظارت ها در سطح استان در حال انجام است، تصریح کرد: اکیپ های نظارتی ما در سطح شهر فعال هستند تا فروشندگان محصولات را بر اساس سود متعارف عرضه کنند.

وی افزود: با فروشندگانی که خارج از عرف خرید و فروش انجام دهند، بر اساس فاکتورهای موجود برخورد قانونی انجام می شود.

کد خبر 1009467
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار صنعت و تجارت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • غلامحسین محمد نژاد IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۱
    6 0
    کشور کلا ول شده است ؛ گیرم حسب برنامه دولت دلار گوشت وارداتی افزایش پیدا کرد و گوشت وارداتی 30 گران شد ؛ یکی نیست بپرسه گوشت داخلی چرا حدود 50 درصد گران شد !؟ آیا علوفه بیابان هم 50 با جراحی اقتصادی دولت افزایش قیمت پیدا کرد و فرشتگان الهی مالیات بر ارزش افزوده را بالا بردند ؛ جدا چی شد ؟کس هست شفاف سازی کند ؟